Wij zijn op zoek naar een zelfstandig en kwaliteitsbewuste Werkvoorbereider

 • Barneveld
 • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de € ????,- en € ????,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Groenvoorziening en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskosten en overuren worden uitbetaald
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Ruime vakinhoudelijke opleidingen, een laptop en telefoon van de zaak
 • Een afwisselende baan inclusief vrijheid en zelfstandigheid
 • Leuke dingen: samen het terras op, een BBQ met het gezin erbij of een potje voetbal met elkaar!

Ons verlanglijstje

 • Ruime (soortgelijke) werkervaring binnen de groenvoorziening
 • Affiniteit met tekeningen lezen, organiseren en calculatiesystemen
 • Verder ben jij oplossingsgericht, klantgericht en kwaliteitsbewust!

Uit liefde voor de natuur, zo is Janse & Berkhof Tuinen ontstaan. Wij zijn een middelgroot hoveniersbedrijf, gevestigd in Barneveld en de specialist in de aanleg van duurzame tuinen en natuurlijke buitenruimtes. Vanuit onze missie: meer natuur, gunnen wij iedereen meer groen want dat zorgt voor meer levensgeluk. Onze klanten zijn particulieren, scholen, (recreatie)bedrijven, zorginstellingen en overheden uit de directe regio. Dit realiseren wij samen met onze specialisten die zich blijven verdiepen in hun discipline!

En deze specialisten zijn op zoek naar een leuke collega! Ons team is jong, hecht en divers we hebben collega’s uit de stad en van het platteland. Jong en oud! We leren veel van elkaar en springen bij wanneer nodig.  Alles is goed geregeld; mooie bussen, goede materialen, modern gereedschap en nieuwe technieken! En regelmatig doen we leuke dingen zoals samen naar een vakbeurs, een vrijdagmiddagborrel, een fietstocht door Amsterdam en een Italiaanse foodtruck met kerst.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

7.00
Je begint de dag met een bak koffie, een praatje bij de koffieautomaat en een werkoverleg met de voormannen. Jullie nemen de lopende projecten door en je informeert of er nog bestellingen geplaatst moeten worden.
09.00
De voormannen zijn ondertussen naar de projecten verdwenen en jij hebt je mail doorgenomen en bijgewerkt. Daarna bel je een leverancier voor het plaatsen van een bestelling. Gelukkig heb je goed en nauw contact met deze leverancier.
10.30
Met een verse bak koffie in het vuistje, wandel je de overlegzaal in. Samen met je collega’s neem je een nieuw project door. Je toont de tekeningen en calculatie op het grote scherm en spreekt deze door met je collega’s.
11.30
Na het overleg verwerk je gelijk de feedback van je collega’s. Daarna stuur je het project door naar de klant. Uiteraard bel je ter bevestiging de klant en vertelt wat hij kan verwachten.
12.30
Lunchtijd!
13.00
Je kruipt achter de computer om te starten met de calculatie voor een nieuw project. Het betreft de volledige tuininrichting van een particuliere nieuwbouw villa. Een precieze klus dus je zet even een muziekje aan om je goed te focussen.
14.30
De eerste opzet voor de calculatie is klaar. Tijd voor een aantal regel dingetjes. Zo wil een klant toch een ander soort boom dan in eerste instantie geoffreerd. Je maakt een nieuwe offerte op.
15.30
Daarna bel je nog met een leverancier om de levertijd van de buitenverlichting op te vragen. De klant zit er al een tijd op te wachten en de leverdatum wordt steeds aangepast. Jij komt op voor jouw klant!
16.00
De dag zit erop! Je sluit je computer af en zwaait je collega’s uit. Morgen weer een dag!

Tijd voor een bakkie

Een zakelijk, particulier, groot of klein project; elk project die jij beheert pak je met beide handen aan. Van begin tot eind ben je betrokken bij het project. In deze projecten let jij altijd op duurzaamheid! Wij zijn namelijk partner van NL Greenlabel en adviseren voornamelijk op basis van milieuvriendelijke materialen, biodiversiteit en ecologie. En jij kan werkvoorbereider bij Janse & Berkhof een unieke bijdrage hieraan leveren! Pak de telefoon en bel of voor een kennismakingsgesprek.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Dirk Jan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Dirk Jan een WhatsApp op 06 24 83 45 54 of mail naar info@janseberkhoftuinen.nl.