Aan de slag als Voorman bij een divers bedrijf dat zich focust op duurzame ontwikkelingen

 • Barneveld
 • Parttime/fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Jij krijgt een nieuwe werkbus van ons, je mag meedenken met de inrichting!
 • Reiskosten en overuren worden uitbetaald
 • Een salaris tussen de € 2500,- en € 3800,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO groenvoorziening en op basis van jouw werkervaring
 • Opleidingsmogelijkheden in de vorm van cursussen over o.a. duurzaamheid
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • De mogelijkheid om intern door te groeien naar bijvoorbeeld projectleider
 • Leuke dingen: samen het terras op, vrijdagmiddagborrel, een BBQ met het gezin erbij of een potje voetbal met elkaar

Ons verlanglijstje

 • Communiceren met opdrachtgevers en klanten gaat jou goed af
 • Bij voorkeur heb je enkele jaren werkervaring met het aanleggen van tuinen
 • Jij hebt humor en bent in staat om jouw ervaring over te brengen aan minder ervaren collega’s

Uit liefde voor de natuur, zo is Janse & Berkhof Tuinen ontstaan. Wij zijn een middelgroot hoveniersbedrijf, gevestigd in Barneveld en de specialist in de aanleg van duurzame tuinen en natuurlijke buitenruimtes. Vanuit onze missie: meer natuur, gunnen wij iedereen meer groen want dat zorgt voor meer levensgeluk. Onze klanten zijn particulieren, scholen, (recreatie)bedrijven, zorginstellingen en overheden uit de directe regio. Dit realiseren wij samen met onze specialisten die zich blijven verdiepen in hun discipline!

En deze specialisten zijn op zoek naar een leuke collega! Ons team is jong, hecht en divers; we hebben collega’s uit de stad en van het platteland. Jong en oud! We leren veel van elkaar en springen bij wanneer nodig.  Alles is goed geregeld; mooie bussen, goede materialen, modern gereedschap en nieuwe technieken! En regelmatig doen we leuke dingen zoals samen naar een vakbeurs, een vrijdagmiddagborrel, een fietstocht door Amsterdam en een Italiaanse foodtruck met kerst.

Ik heb interesse

Hier werken wij aan

Zo ziet je dag eruit

7.00
Je begint de dag op de zaak met een bak koffie en wat geklets met de collega’s. Het benodigde gereedschap en materiaal raap je bij elkaar en je stapt samen met je collega’s Lucas en Daan de bus in. Op naar Nijkerk!
7.45
In de bus hebben jullie de planning voor de dag doorgenomen. Dus iedereen weet wat hem te doen staat! Lucas start met de verlichting en omdat hij nog maar weinig ervaring heeft help jij hem op weg. Zelf start je met de aanleg van de beregening!
9.30
Tijd voor een kop koffie. Mevrouw de Vries, waar jullie de tuin van onder handen nemen, heeft koffiegezet en een koek klaargelegd. Na een bedankje genieten jullie van de koffie en koek in de zon.
10.00
De koffie is op, dus je kijkt even hoe het Lucas afgaat met de verlichting om vervolgens te kijken bij Daan hoe het gaat met de beplanting. Alles gaat goed! Jij kan verder met de aanleg van de beregening.
11.00
Je hoort een vrachtwagen aankomen, dat moet Van de Hoorn zijn met de graszoden. Je helpt de chauffeur met lossen en geeft aan waar de graszoden terecht moet komen. Je handelt de administratie af en gaat verder met de beregening.
12.30
De beregening is klaar, precies op tijd voor de lunch. Snel rijd je even met de bus naar de dichtstbijzijnde snackbar. Het is vrijdag, dus je haalt patat en lekkere snacks. Samen genieten jullie van de vette hap in het zonnetje en nemen jullie de weekendplannen door.
13.00
De pauze zit er weer op! Samen met Lucas en Daan ga je gras leggen. Jij zet de lijnen uit en vertelt wat er precies moet gebeuren.
15.30
De 150 m2 gras ligt! Jullie hebben hard doorgewerkt met elkaar. Lucas en Daan houden zich bezig met de puntjes op de i voor oplevering, terwijl jij alles met de klant doorneemt. De klant is happy! Met elkaar ruimen jullie op en gaan jullie terug richting de zaak.
16.15
Op de zaak aangekomen, beginnen jullie aan de vrijdagmiddagborrel. De BBQ wordt aangeslingerd. Dat belooft een gezellig avond te worden. Het weekend wordt goed ingeluid.

Zien we je binnenkort?

Op dit moment focussen we ons op duurzame ontwikkelingen. Als partner van NL Greenlabel adviseren we op basis van milieuvriendelijke materialen, biodiversiteit en ecologie. En jij kan als Voorman bij Janse & Berkhof een unieke bijdrage hieraan leveren! Tijdens een bak koffie leren we je graag beter kennen na vertellen we meer over onze toekomstplannen. Zullen we een afspraak maken? Bel of stuur ons een appje.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Dirk Jan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Dirk Jan een WhatsApp op 06 24 83 45 54 of mail naar info@janseberkhoftuinen.nl.